Inschrijven open dag

Stichting Zeilschool Eendracht verzorgt al meer dan 40 jaar elke zomer zeilweken voor de jeugd van 10 t/m 17 jaar. Op de open dag kun je kijken of dit ook iets voor jou is! een kleine impressie: https://www.youtube.com/watch?v=AYHnD-t17qs

Zoals ieder jaar kunnen potentiële cursisten op de open dag kennis maken met de zeilschool en zullen wij laten zien waarom Zeilschool Eendracht de leukste zeilschool is. De open dag is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met wat Zeilschool Eendracht te bieden heeft. Wie weet is een zomerweek ook wel iets voor jou?

Dit is voor huidige cursisten het uitgelezen moment om je vriendjes en vriendinnetjes kennis te laten maken met de zeilschool om zo een nog gezelligere zomer te hebben. Wij vinden het gezellig als er zo veel mogelijk mensen op de open dag af komen dus trommel je vriendjes en vriendinnetjes, teamgenoten en buurjongens en buurmeisjes op om een dagje gezellig te zeilen op de Kaag!! Schrijf je snel in want VOL=VOL. Wij hopen jullie daar allemaal te zien!

Dit jaar zijn de open dagen op 8 april en 13 mei. We verzamelen beide dagen om 10:00 bij Jachtwerf Mollers (Huigsloterdijk 412 Buitenkaag).

Let op: wanneer de open dagen vol zitten zullen wij voorrang verlenen aan nieuwe kinderen en de cursisten die nieuwe kinderen mee nemen naar de zeilschool.

Heb je interesse en wil je je inschrijven voor een zomerweek? Kijk dan onder Zeilweken –> inschrijven zomer